Onur'u karalama kampanyası başladı!

Trabzonspor'da yönetimin para bulma planını uygulamaya sokarak Süleyman Hurma aracılığıyla Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılmasının ardından ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Onur Kıvrak'ın İstanbul'a dönüşünde büyük bir taraftar grubunun karşılama

Onur'u karalama kampanyası başladı!

Trabzonspor'da yönetimin para bulma planını uygulamaya sokarak Süleyman Hurma aracılığıyla Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılmasının ardından ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Onur Kıvrak'ın İstanbul'a dönüşünde büyük bir taraftar grubunun karşılamasıyla başlayan destek fırtınasına İbrahim Hacıosmanoğlu'na koşulsuz şartsız destek olan bazı kesimler karşı atak başlattı.

Sosyal medyada Hacıosmanoğlu ve Hurma'yı koruma altına almak adına başlatılan algı operasyonuyla Trabzonspor'un simgesi haline gelen Onur Kıvrak'ı karalama operasyonu başladı.

Hacıosmanoğlu'na yakın isimler Onur'la ilgili ilginç iddialar ortaya atarak tepkileri Onur'a çekmek için çaba harcıyor. "Onur neden İstanbul'a neden indin, Trabzon'a geçmedin şu an kiminle berabersin, Onur şuan Burak Yılmaz'la birlikte" gibi iddialarla Onur'un Galatasaray'a gideceğini ima ederek taraftar gözünde Onur'u küçük düşürmeye çalışan bazı isimler taraftarın da tepkisini çekti.

os-003.jpg

Öte yandan ortaya atılan bu iddialar anında yalanlandı. Onur'un Galatasaray'a gitmek için İstanbul'da Burak'la buluştuğu iddiası Burak'ın Galatasaray'la yurtdışı kampında olduğunun ortaya çıkmasıyla havada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler