Onur'da umut ışığı!

Trabzonspor’da dün akşam yapılan idmanda hafif sakatlık yaşayan ve idmanı tamamlamayan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlığı belli oldu. Başarılı file bekçisinin diz kapağı arkasında hafif bir ödemin bulunduğu belirtildi. Oyuncunun  Meniküs yırtığının kısmi yırt

Onur'da umut ışığı!

Trabzonspor’da dün akşam yapılan idmanda hafif sakatlık yaşayan ve idmanı tamamlamayan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlığı belli oldu.

Başarılı file bekçisinin diz kapağı arkasında hafif bir ödemin bulunduğu belirtildi. Oyuncunun  Meniküs yırtığının kısmi yırtık olduğu ve bunun önemli bir sorun teşkil etmediği belirtildi.

Çapraz bağlarında en ufak bir sıkıntının olmadığı belirtilen Onur için yarın oynanacak Torku Konyaspor maçında dinlendirilmesinin olası olduğu ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere bazı yayın kuruluşları Onur’un eski sakatlığının yeniden tekrarladığı haberi gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Haber :Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor