Onur'da olmasa!

Antalyaspor ile geçtiğimiz hafta Avni Aker Stadı’nda oynanan maçta Onur Kıvrak devleşmişti. Bordo-Mavililer de 3-0’lık sonuçla galibiyete uzanmıştı. Başarılı file bekçisi kaldığı yerden devam etti. 90 dakika boyunca çok etkili olan Kasımpaşa, sayısız tehl

Onur'da olmasa!
Antalyaspor ile geçtiğimiz hafta Avni Aker Stadı’nda oynanan maçta Onur Kıvrak devleşmişti. Bordo-Mavililer de 3-0’lık sonuçla galibiyete uzanmıştı. Başarılı file bekçisi kaldığı yerden devam etti. 90 dakika boyunca çok etkili olan Kasımpaşa, sayısız tehlike yarattı. 
 
Bazılarında İstanbul ekibinin yıldız oyuncuları çerçeveyi bulamadı, kaleye gelen toplarda ise Onur vardı. Eren’den penaltı golü yiyen kaptan onun dışında tam 6 başarılı kurtarış yaptı. Özellikle Scarione ve Adem’e kritik anlarda geçit vermeyen Onur taraftarlardan büyük alkış aldı. 
 
Tecrübeli file bekçisi bu performansıyla EURO 2016 öncesi mesaj verdi. Fransa’daki dev turnuvada yer almak isteyen Onur, Futbol Direktörü Fatih Terim’den görev bekleyen isimler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor