Onur Trabzonspor'dan ayrılır mı?

Dizinden ameliyat olduğu için bir süredir takımdan uzak kalan Onur Kıvrak, en geç 29. haftada sahalara dönmeye hazırlanıyor.   Son zamanlarda Trabzonspor’dan ayrılacağı konuşulan ve yönetimin satılık listesine koyduğu iddia edilen başarılı kaleciyle alaka

Onur Trabzonspor'dan ayrılır mı?
Dizinden ameliyat olduğu için bir süredir takımdan uzak kalan Onur Kıvrak, en geç 29. haftada sahalara dönmeye hazırlanıyor.
 
Son zamanlarda Trabzonspor’dan ayrılacağı konuşulan ve yönetimin satılık listesine koyduğu iddia edilen başarılı kaleciyle alakalı Başkan Muharrem Usta net ifadeler kullanmıştı.
 
Usta, “Kaptanımızı satmıyoruz” demişti. Tecrübeli file bekçisi de yakın çevresine ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi. Onur, “İki tane çok ağır sakatlık geçirdim. Uzun süre sahalardan uzak kaldım. Camianın desteği her zaman arkamdaydı. Taraftarın beni ne kadar sevdiğini ve sahiplendiğini söylememe gerek yok” diye konuştu.
 
‘Hedeflerimiz büyük’
 
Milli file bekçisi, “Burada sembol durumuna gelmeyi istiyordum hep. Şimdi bu takımın kaptanıyım ve Trabzonspor’un kaptanı olarak futbola veda etmek istiyorum. Ayrılmak asla aklımdan geçmedi. Açıkçası kovsalar gitmem diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Muharrem Usta’nın kendisine sahip çıkmasından dolayı da mutlu olduğunu belirten Onur Kıvrak, “Başkanımızın açıklamaları aslında her şeyin özeti oldu. Bu sezon belki bizim adımıza güzel geçmiyor, ancak önümüzdeki yıl büyük hedeflerimiz var. Bu doğrultuda ben de elimden geleni yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor