"Onur Teknik Direktör olmalı"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sezon başında eski yönetim ve Süleyman Hurma ile sorun yaşayan Onur ve Mehmet Ekici ile ilgili açıklamalarda bulundu. Onur'un Trabzonspor'la özdeşleştiğini söyleyen Usta "Onur ile ilgili benim açık ve net düşüncem şu, On

"Onur Teknik Direktör olmalı"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sezon başında eski yönetim ve Süleyman Hurma ile sorun yaşayan Onur ve Mehmet Ekici ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Onur'un Trabzonspor'la özdeşleştiğini söyleyen Usta "Onur ile ilgili benim açık ve net düşüncem şu, Onur ile Trabzonspor özdeşleşmiştir. Onur ile yaşananlar ile ilgili öyle sorun yumağı ortaya çıkmış gibi gözüktü ki ben bundan rahatsız oldum. Biz ona sahip çıkacağız ve onunla yeni bir yola çıkacağız. Onur ile konuştuğumuzda bir kaptan olarak ne yapması gerekiyorsa onu üstlenecek birisidir. Onur bir gün takımın teknik direktörü olmalı. Onur'u küstüremeyiz. O çok önemli bir oyuncu. Aynı durum Mehmet Ekici için de geçerli. Mehmet ile konuştuğumda çok üzülmüştüm" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler