Onur takımdan ayrılmayı düşünüyor mu?

Trabzonsporlu yönetici açıkladı

Onur takımdan ayrılmayı düşünüyor mu?
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, takımın kaptanı Onur Recep Kıvrak hakkında açıklamada bulundu. Onur'un geleceğine yönelik yorumda bulunan Meriç, tecrübeli ismin kariyerinin sonuna kadar Trabzonspor'da kalacağını söyledi.

Onur Recep Kıvrak'ın piyasa değerinin düştüğüyle ilgili haberler konusunda ise Meriç, "Trabzonluların gözünde Onur'un değeri hep yüksektedir. Trabzonspora mâl olmuş, bütün taraftarların gönlünde taht kurmuş ve değeri en yüksekte olan futbolcudur. Onur'un performansı çok iyi. Bizim kaptanımız. Ayrıca ben piyasa değerinin düştüğüne de inanmıyorum. Trabzonspor'da kariyerinin sonuna kadar kalmayı planlıyor. Gitmeyi düşünmüyor. Kendisi de yeni stadımızdan 3 yıllığına loca aldı. Kesinlikle Trabzonspor'da devam edecek" ifadelerini kullandı.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor