Onur Recep rüzgarı geri döndü

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un kaptanı Onur Recep Kıvrak’tan taraftarları heyecanlandıran hamle.Rize deplasmanına Trabzonspor tesislerinde hazırlanan Bordo Mavililer’de bugün büyük bir sürpriz yaşandı. Kaleci Onur, sabah antrenmanına çıkarken, ya

Onur Recep rüzgarı geri döndü

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un kaptanı Onur Recep Kıvrak’tan taraftarları heyecanlandıran hamle.

Rize deplasmanına Trabzonspor tesislerinde hazırlanan Bordo Mavililer’de bugün büyük bir sürpriz yaşandı. Kaleci Onur, sabah antrenmanına çıkarken, yapmış olduğu başarılı kurtarışlar ise dikkatlerden kaçmadı.

Onur, “Yavaş yavaş kendime geliyorum. Artık taraftarım ile buluşma zamanı geldi. Çok heyecanlıyım. Trabzonspor’umun büyük taraftarı ile Avni Aker’de bütünleşmenin heyecanını yaşıyorum.” dedi.

Antrenmanda uzun süre kalede duran Kaptan Onur seri penaltı atışlarında yapmış olduğu kurtarışlar ile geri dönüşünün muhteşem olacağını gösteriyor. 

2-115.jpg

3-045.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler