Onur: Pes etmek yok

Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardından devraldığı kaledeki performansı ile tartışılan, ardından da sakatlık yaşayan Onur Recep Kıvrak, milli aranın ardından formasına kavuşmak için gün sayıyor.   Tecrübeli file bekçisi, 7 yıldır bordo-mavili

Onur: Pes etmek yok
Trabzonspor'da uzun bir sakatlık döneminin ardından devraldığı kaledeki performansı ile tartışılan, ardından da sakatlık yaşayan Onur Recep Kıvrak, milli aranın ardından formasına kavuşmak için gün sayıyor.
 
Tecrübeli file bekçisi, 7 yıldır bordo-mavili formayı giydiğini belirterek, "Bu süre zarfında birçok kez yedek kaldım ama savaşarak formamı geri aldım. Pes etmek benim karakterime aykırı. Bunu gösterdiğimi düşünüyorum" dedi. Onur, son haftalarda alınan mağlubiyetlere çok üzüldüğünü de ifade ederek, "Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Ardından ise yaşadıklarımız ortada. İlerleyen haftalarda kazanmak adına daha fazla özveri gösterip mücadele edeceğiz. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 
 
Rekabet ateşler 
Bu arada Esteban Alvarado'nun da başarılı olmasını istediğini söyleyen Onur, "Esteban iyi olursa ben de olurum. Rekabet bana da ona da katkı sağlar" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler