Onur o iddiayı yalanladı

Trabzonspor'un Osmanlıspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından dönüşte Trabzon Havalimanı'nda bir taraftar ile tartıştığı iddia edilen kaptan Onur Recep Kıvrak konuya açıklık getirdi. Kafileyle birlikte alandan çıktıktan sonra bir taraftar ile fotoğraf çe

Onur o iddiayı yalanladı

Trabzonspor'un Osmanlıspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından dönüşte Trabzon Havalimanı'nda bir taraftar ile tartıştığı iddia edilen kaptan Onur Recep Kıvrak konuya açıklık getirdi.

Kafileyle birlikte alandan çıktıktan sonra bir taraftar ile fotoğraf çekildiğini söyleyen Onur, "O sırada bir kişi takıma dönerek, '3-1'lik mağlubiyetin hesabını kim verecek?" diye bağırdı. Ben de o sırada takımıma yönelik bu olay için, 'Bunun yeri burası mı?' diye cevap vererek otobüse bindim. Benim, taraftarlarımız ile hiçbir zaman sorunum olmadı, olmaz" diye konuştu.

Haberde Onur'un taraftarın üzerine yürüdüğü iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor