Onur krizi dondurdu

Bordo-mavili takımda bazı futbolcuların ödemeler konusunda yeniden sorun çıkarttığı ancak kaptanOnur'un takım arkadaşlarını kongre sonrasını beklemeleri konusunda uyardığı öğrenildi. Yabancı oyunculardan sonra bazı yerli futbolcular da ödeme sıkıntılarınd

Onur krizi dondurdu

Bordo-mavili takımda bazı futbolcuların ödemeler konusunda yeniden sorun çıkarttığı ancak kaptanOnur'un takım arkadaşlarını kongre sonrasını beklemeleri konusunda uyardığı öğrenildi. Yabancı oyunculardan sonra bazı yerli futbolcular da ödeme sıkıntılarından dolayı huzursuzluk çıkarırken, kongre süresinden sonra da ödemeler yapılmaması durumunda birçok oyuncunun Futbol Federasyonu ve FIFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi. 

Hepimiz sıkıntılıyız 

ONUR'un konu ile ilgili futbolcularla bir toplantı yaparak, "Biliyorum hepimiz sıkıntıdayız. Ama kısa süre kaldı. Seçimden sonra her şey düzelecek. Biraz daha bekleyin. Zor günde kulübü daha da zor duruma sokmayalım. Burada kimsenin parası kalmaz" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor