Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz olayına farklı yaklaşım: Patlama oldu!

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılmasına Sümer'den farklı yaklaşım.

Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz olayına farklı yaklaşım: Patlama oldu!

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılmasının yankıları sürerken konuya Bordo-Mavili kulübün duayen ismi Özkan Sümer, farklı bir bakış açısıyla yaklaştı. Yaşanan kadro dışı olayının derinlerinde başka sebepler olduğunu düşündüğünü söyleyen Sümer, "Sonuçlara değil de nedenlere bakmak lazım. Bu olay niye üstüne koya koya geldi de şimdi böyle bir patlama ile karşımıza çıktı. Bu yönleri ihmal edersek veya bu yönlerde doğru yönetim oluşturamaz isek bu tür patlamar karşımıza çıkacaktır" dedi.

BÖLÜNMEDEN KORKUYORUM

Bir zincirleme kaza yaşandığını ifade eden Sümer, "Trabzonspor ard arda saha kayıpları yaşadı ve o saha kayıplarıyla bir kısım olaylar da yaşandı. Şimdi bu kazada oluşan hasarı nasıl gidereceğiz ne yapacağız şeklindeki bir arayış ve anlaşıya ihtiyaç var. Yoksa hala o geldi, bu gitti gibi şeylere yoğunlaşırsak hasarı giderme yönündeki enerjimizi kaybederiz. Ayrıca toplumda da toplumsal bir bölünme olduğunu tahmin ediyorum. Bence en korkulu durum budur. Böyle durumlarda her şeye rağmen yönetim kurulu kararlarına saygıya ihtiyaç var" diye konuştu.

KENDİLEŞMEK ZORUNDA

"Yönetim kurulunun bu yöndeki kararının gerekçelerinin de çok anlaşılır olmasını bekleyemeyiz" diyen Sümer, sözlerini şöyle noktaladı: "Dediğim gibi bazı şeylerin açıklanması sakıncalıdır. Bu şokları hafifletmek ve gidermek için yönetim kurulu kararlarına saygı, iyi bir dayanışma örneği ortaya koymak ve Trabzonspor'un gidişatı doğrultusunda ki asıl ihtiyaç duyulan kendileşmeyi önermek desteklemek hatta baskı oluşacaksa bu yönde oluşmalı. Kendileşemeyen bir Trabzonspor'un hiç bir zaman bu zorlukları aşması ve yeniden umulan performansa ulasması mümkün değildir, sakıncalıdır. Bu şokları hafifletmek ve gidermek için yönetim kurulu kararlarına saygı, iyi bir dayanışma örneği ortaya koymak ve Trabzonspor'un gidişatı doğrultusunda ki asıl ihtiyaç duyulan kendileşmeyi önermek desteklemek I hatta baskı oluşacaksa bu yönde oluşmalı. Kendileşemeyen bir Trabzonspor'un hiç bir zaman bu zorlukları aşması ve yeniden umulan performansa ulaşması mümkün değildir."

(Sonnokta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor