Onur Kıvrak: Gurur duyuyorum

Onur, Trabzonspor'da en çok froma giyen ikinci kaleci olarak tarihe geçmenin mutluluğunu yaşıyor

Onur Kıvrak: Gurur duyuyorum
Bordo-Mavililer’de son 9 yılda aralıksız en uzun süre kadroda bulunan ve en çok forma giyen isim konumundaki Onur Recep Kıvrak açıklamalarda bulundu. Bu süreçte toplam 234 maçta kaleyi koruyan kaptan, Trabzonspor’un efsanesi Şenol Güneş’in ardından eldivenleri en fazla takan isim oldu. Onur, “Benim için kulübün tarihe geçmek büyük bir gurur. Sonuçta bu camiadan bu kadar insan gelip geçti. Kendimi hep evimde hissettim. İnşallah futbol hayatım boyunca Trabzonspor’a katkı sağlarım” dedi.

‘Asla unutmam...’ 

9 yıllık periyotta şanssız sakatlıklar yaşadığını da hatırlatan başarılı file bekçisi, bu konuya ayrı parantez açtı. Onur, “Dizimle ilgili ciddi sakatlıklar geçirdim. Çok zor günlerdi. O dönemde dahi bu camia bana çok sahip çıktı. Asla unutmam. Umarım bir daha da böyle talihsizlikler yaşamam. Benim için en büyük armağan ise sokakta dolaştığımda Trabzon halkını mutlu görebilmek. Biz futbolcular olarak aldığımız sonuçlarla onları hep sevindirmeliyiz” ifadesini kullandı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor