Onur kendine geldi

Trabzonspor'un Antalyaspor karşısında aldığı galibiyette yaptığı kurtarışlarla önemli rol oynayan Onur Recep Kıvrak, performansıyla eski günlerine dönüşünün sinyalini verdi. Kaptan, 3 puanı tribünde maçı izleyen tüm başkanlara armağan ettiklerini belirter

Onur kendine geldi
Trabzonspor'un Antalyaspor karşısında aldığı galibiyette yaptığı kurtarışlarla önemli rol oynayan Onur Recep Kıvrak, performansıyla eski günlerine dönüşünün sinyalini verdi. Kaptan, 3 puanı tribünde maçı izleyen tüm başkanlara armağan ettiklerini belirterek, "Her şeyden önce kazanmak çok güzel bir duyguydu. Çünkü buna gerçekten ihtiyacımız vardı" dedi. 
 
Övgüleri beni motive etti 
İYİ bir performans sergilediğini düşündüğünü vurgulayan Onur, şöyle konuştu: "Bunda başkanımızın benimle ilgili söylediği övgü dolu sözlerin de büyük etkisi var. Takım arkadaşlarım her zaman yanımdaydı. Zor bir süreç benim için geride kaldı. Bu maç yeni bir başlangıç oldu. Umarım bundan sonraki performansım artarak devam eder."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor