Onur hazır gelecek!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Liginde Legia Varşova ile karşı karşıya geldiği maçta geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan Kaptan Onur Kıvrak, sezon öncesi ilk kampa hazır olarak gelecek.Ersun Yanal ve yardımcı antrenörlerin üzerinde adeta titrediği 27 ya

Onur hazır gelecek!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Liginde Legia Varşova ile karşı karşıya geldiği maçta geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan Kaptan Onur Kıvrak, sezon öncesi ilk kampa hazır olarak gelecek.

Ersun Yanal ve yardımcı antrenörlerin üzerinde adeta titrediği 27 yaşındaki futbolcu, olası bir sakatlığın yaşanmamısı için kendisine verilen programı evinde uyguluyor.

6 ay sahalardan uzak kalan deneyimli file bekçisi çoğunlukla güç ve dayanıklılık antrenmanları yaparak, yeni sezona fırtına gibi girmeye hazırlanıyor. tecrübeli file bekçisi, "Hedefim yeniden formayı geri almak. Hakan Arıkan da yokluğumda çok iyi bir performans sergiledi. Trabzonspor kalesi emin ellerde olacak" diye konuştu.

Öte yandan Onur ile Hakan Arıkan’ın kıyasıya mücadelesi ise şimdiden merakla bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler