Onur: Diğer arkadaşlarımda yapar...

Trabzonspor yönetiminin feda projesine, yıllık 3.2 milyon euro kazancından 950 bin euro indirim yaparak evet diyen kaleci Onur Kıvrak, olması gerekeni yaptığını söyledi.   Takım kaptanı olarak bu konuda önderlik yapan tecrübeli kaleci, "Diğer arkadaşlarım

Onur: Diğer arkadaşlarımda yapar...
Trabzonspor yönetiminin feda projesine, yıllık 3.2 milyon euro kazancından 950 bin euro indirim yaparak evet diyen kaleci Onur Kıvrak, olması gerekeni yaptığını söyledi.
 
Takım kaptanı olarak bu konuda önderlik yapan tecrübeli kaleci, "Diğer arkadaşlarımın da kendilerine yakışanı yapacağından şüphem yok" ifadesini kullandı.
 
Trabzonspor'a zarar verecek hiçbir işin içinde olmayacağını belirten Onur Kıvrak, "Sezon sonunda dokuzuncu yılım dolacak. Bu kadar yıl hizmet etmişim. Her şey maddiyat değil. Futbolu bıraktıktan sonra hala 'Onur adam gibi adam' deniliyorsa ben zaten kazanmışımdır. Ben kendime yakışanı yaptığımı düşünüyorum." dedi.
 
Trabzonspor'un yeniden ayağa kalkması gerektiğini de ifade eden Onur, "Bunun için birlik beraberlik çok önemli. Uzun yıllardır buradayım ama maalesef birlik ve beraberliği pek fazla sağlayamadık. Herkes çıkarları için bir şey söylüyor. Zarar gören ise hep Trabzonspor oluyor. Tam kenetlenmemiz gerekirken bunu başaramıyoruz." cümlelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor