Onur: Ders aldım

Sezon başından itibaren saha dışı olaylarla gündeme gelen kaptan Onur, artık sadece performansıyla anılmak istiyor.   Onur, bu yıl yaşanan puan kayıplarının taraftarlarda ciddi bir üzüntü yarattığını ifade ederek, "Onlar tribünde, biz sahada kahrolduk. Gi

Onur: Ders aldım
Sezon başından itibaren saha dışı olaylarla gündeme gelen kaptan Onur, artık sadece performansıyla anılmak istiyor.
 
Onur, bu yıl yaşanan puan kayıplarının taraftarlarda ciddi bir üzüntü yarattığını ifade ederek, "Onlar tribünde, biz sahada kahrolduk. Gidişatı değiştirmek elimizde. Arkadaşlarımızla sürekli konuşuyoruz ve takımı ayağa kaldırmak için daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz" dedi. Onur, işine odaklandığını ve bir daha eldivenleri çıkartmak istemediğini de vurgulayıp, "Geçmişe takılıp kalmamam gerek. Ders aldım. Bu takımla şampiyonluk kupasını kaldırdığımı görmek benim en büyük arzum ve hayalim" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor