Onur: Bir teyze bana...

Onur Trabzon’un kendisi için apayrı bir yeri olduğunu söylerken  geçen sezon Kayseri deplasmanına giderken Trabzonlu bir teyze ile havalimanında yaşadığı diyalogu anlattı.Onur Trabzon insanın mert olduğunu belirterek, "Trabzon öyle bir şehir ki insanlar k

Onur: Bir teyze bana...

Onur Trabzon’un kendisi için apayrı bir yeri olduğunu söylerken  geçen sezon Kayseri deplasmanına giderken Trabzonlu bir teyze ile havalimanında yaşadığı diyalogu anlattı.

Onur Trabzon insanın mert olduğunu belirterek, "Trabzon öyle bir şehir ki insanlar kalpleriyle konuşuyor. Önemli olan o. İnsanın içinde ne varsa sana söyleyebiliyorlar.
Hatta bu sezon havaalanında muhabbetim vardı. Bir teyze bana geçen seneki performansın daha iyiydi. Bu sene biraz düşüştesin dedi. O kadar hoşuma gitti ki. Kayseri'ye giderken bunu bana söylemişti. Ben de ona kulak asmıştım ve Kayseri'de iyi bir performans ortaya koydum. Demekki arada böyle şeyler olması gerekiyor."
dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor