Onur: Benim hatam!

Trabzonspor Galatasaray karşılaşması sonrasında Onur taraftarların yanına gitti ve onlara yenilmelerinin kendi hatası olduğunu söyledi. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında Galatasaray ile karşılaşan ve 1-0 mağlup olan Trabzonsp

Onur: Benim hatam!

Trabzonspor Galatasaray karşılaşması sonrasında Onur taraftarların yanına gitti ve onlara yenilmelerinin kendi hatası olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında Galatasaray ile karşılaşan ve 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da maç sonu Onur Rceep kIvrak takım otobüsüne giderken taraftarların yanına gitti ve onlarla konuştu.

Onur, "Her şeyi futbolculardan beklemeyin, birazcık da sonuna kadar destek verin. Hakem makem yok abi, olmaz, olmadı, ne yapcaz, öldürelim mi kendimizi, keselim mi, ne yapalım ? Aslanlar gibi savaştılar. Benim yüzümden yenildiler. Ne oldu, bir şey oldu mu, bir şey oldu mu? dedi

Taraftaftarlar Onur'u alkışlarken başarılı kaleci takım otobüsüne geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler