Trabzonspor'da Avcı'dan Karagümrük maçı kararı! Onuachu mu, Enis Destan mı?

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Karagümrük maçında santrforda kimi tercih edeceği merak konusu oldu.

Trabzonspor'da Avcı'dan Karagümrük maçı kararı! Onuachu mu, Enis Destan mı?

Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde deplasmanda Kayserispor'u 2-1 ile geçen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında 24 Nisan Çarşamba günü (bugün) Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

Enis Destan formaya yakın

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın son oynanan Kayserispor maçında riske etmediği ve "30 dakika görev yapabilir" dediği Onuachu'nun Karagümrük maçında da yedek soyunması ve maçın gidişatına göre süre alması bekleniyor.

Kayserispor maçında gösterdiği performans ile beğeni kazanan, 1 gol ve 1 asistlik katkı gösteren Enis Destan'ın, Karagümrük maçında da ilk 11'de görev yapması bekleniyor.

Trabzonspor'un Karagümrük maçında Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe ve Enis Destan 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler