Trabzonspor'da Onuachu 41 günlük hasreti sona erdirdi: Muhteşem dönüş

En son 12 Aralık'ta Göztepe deplasmanında oynadıktan sonra Trabzonspor formasına hasret kalan Paul Onuachu 41 gün sonra yeniden formasına kavuştu.
Trabzonspor'da Onuachu 41 günlük hasreti sona erdirdi: Muhteşem dönüş

Afrika Uluslar Kupası'ndan dönerek takımla çalışmalara başlayan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu formasına kavuştu.

En son 12 Aralık'ta Göztepe deplasmanında oynadıktan sonra sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyen ardından Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Gençlerbirliği ve Kocaelispor maçlarını kaçıran Onuachu, ligde 3 maç aradan sonra takımda yer aldı.

Teknik Direktör Fatih Tekke Onuachu'yu Olaig'nin yerine oyuna koydu ve 41 gün aradan sonra kadroda olan Onuachu, Süper Lig'de 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, Süper Kupada da 1 maç olmak üzere toplam 6 resmi maç sonra formasına kavuşmuş oldu. 

Formasına kavuşur kavuşmaz oyunda hakimiyetini rakibine kabul ettiren Onuachu, 51.dakikada Oulai'nin pası sonrası attığı müthiş golle taraftarını mest etmeye kaldığı yerden devam etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum