Önce Mikel şimdi de Sturridge üzerinden saldırıyorlar!

Trabzonspor her dönem uğraştığı sistematik saldırılarla yine karşı karşıya

Önce Mikel şimdi de Sturridge üzerinden saldırıyorlar!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un her iddialı olduğu dönem özellikle İstanbul basının bazı kesimlerince hedef alınması geleneği bu yıl da devam ediyor. Bu kez bordo mavililerin bu yıl ses getiren transferleri üzerinden karamsar bir hava üretilmeye çalışılıyor.

Bu sezon ilk olarak Obi Mikel üzerinden başlayan algı yönetimleri son olarak Daniel Sturridge'nin üzerine sıçradı.

Mikel'in eşinin sorun çıkardığı iddialarını sürekli gündeme getiren bazı basın yayın organları, Nijeryalı futbolcunun eşi Olga Diyachenko'nun bu iddiaları yalanlamasını göz ardı ederek haberlerini sürdürmüştü. Bordo mavili taraftarların sert tepki gösterdiği bu haberlere bugün bir yenisi daha eklendi.

Akşam Gazetesi'nin yayınladığı haberde Trabzonspor'un yıldız golcüsü Daniel Sturridge hedef alınarak, İngiliz golcünün sakatlığı bahane ederek isteyerek idmanlara çıkmadığı ve şehri terkedenileceği belirtildi.

Gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmayan haberde şu ifadelere yer verildi;

" Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Sturridge’nin kaprisleri bıktırdı. Geldiğinden beri futbol oynamaya ve takıma katkı sunmaya odaklanmayı düşünmeyen İngiliz yıldız, idmanlarda sürekli sakatlık bahanesini öne sürerek ya salonda ya da tek başına çalışmayı tercih ediyor.  Sturridge’nin bu davranışlarından hem yönetim hem de Teknik Direktör Ünal Karaman rahatsız.  Bu duruma bir çözüm bulunması ya da yolların ayrılması planlanıyor.  Yönetim ve teknik ekip, oyuncunun müthiş yeteneklere sahip olduğunu kabul ediyor ancak onun sorumsuz davranışlarının diğer oyuncuların da huzurunu bozduğu bir gerçek.  Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Teknik Direktör Ünal Karaman, baş başa görüşmelerle İngiliz yıldızı, futbola odaklamaya çalışıyor. Bu arada dün MR’a yollanan futbolcunun ciddi bir sorunu olmadığı ortaya çıktı"

TAKIMLA ÇALIŞTI

Yayınlanan haberin aksine Daniel Sturridge milli arada kontrollü olarak takımla çalışmalarını sürdürdü. Teknik heyetin kararıyla sakatlığı tamamen geçmeden riske edilmek istenmeyen yıldız golcü geçtiğimiz günlerde Trabzon'da mutlu olduğunu da dile getirmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler