Önce maç sonra Visca!

Trabzonspor ısrarla Edin Visca'yı istiyor. Futbolcunun tavrı da bordo mavililerden yana... Pazarlıklar devam ediyor

Önce maç sonra Visca!

Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı’nın çok istediği Edin Visca için bastırıyor. Maç sonunda Başakşehirli idarecilerle pazarlıklar hızlanacak. 

Art arda maçlar oynarken transfer harekatını da sürdüren Fırtına'da gözler Edin Visca'da. Abdullah Avcı'nın çok istediği, taraftarın da sosyal medyada sürekli güncel tutup kadroya katılması için yanıp tutuştuğu Boşnak yıldızın transferinde bugün kritik gün. Trabzonspor ve Başakşehir idarecileri Süper Kupa finali için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bir araya gelecekler.

Bordo-mavililerin, maç sonunda Başakşehir yönetimiyle masaya oturarak 30 yaşındaki oyuncu için süren pazarlıkları hızlandırması bekleniyor. Daha önce 2 defa Trabzonspor'un kapısından dönen Edin Visca'nın da bu transferi çok istemesi Trabzonspor'un elini kolaylaştırıyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler