"Onca transfere rağmen..."

Trabzonspor Yazarı Cevat Kol maçı değerlendirdi.

"Onca transfere rağmen..."
Trabzonspor'un deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçı Trabzonspor yazarı Cevat Kol Haber61'e değerlendirdi.
Cevat kol şu ifadeleri kullandı;

“Trabzonspor’un en çok üzüldüğüm ve puan kaybını yapmaması gereken müsabakalardan birini oynadı. Hem Fenerbahçe hem de Başakşehir maçlarını göz önüne alırsak ki üst sıralarda mücadele eden iki takımım maçlarında kaybedilen 4 puanı Trabzonspor çok arayacak. Hem Fenerbahçe hem Başakşehir çok kötü futbol oynamalarına rağmen Trabzonspor istediği skoru oyunun başında yakalamasına rağmen bunu lehine çeviremedi, sahadan bir puanla ayrıldı.

Trabzonspor uzun bir süreden beri bir teknik adamla çalışıyor. Ersun Hoca bu 2 yıl içerisinde onca transfer yapmasına rağmen hala kadrosunu oturtamadı hala takım olma yolunda bir adım ilerleyemedi. Şimdi çok basit. Trabzonspor’un yedek kulübesinde yeni transfer Tomas var, stoper, Durica var stoper ama nedense birlikte oynamayan sadece birkaç antrenmanla birlikte oynama ihtiyacı duyan Okay ve Mustafa Akbaş’la birlikte Başakşehir gibi bir takımın karşısına çıkmak akıl karı değil.

Bu bir. İkincisi Abdülkadir Ömür çok iyi bir futbolcu. En büyük endişem ve korkum oyuncuyu kaybetmektir. Ama Başakşehir maçında hakikaten iyi mücadele etti, formasının hakkını verdi, 40 yıllık Trabzonsporlu gibi, 40 yıllık takımın bir parçası gibi formasının hakkını verdi. Onun dışında Trabzonspor’da hala eksik ve formsuz oyuncular var. Trabzonspor’da Bero. Gole ihtiyaç olunan bir zamanda Bero’nun oyunda ne işi var. Şu anlama geliyor. Ben skoru koruyayım buradan aldığım bir puan kardır, kaçayım. Yada Olcay Şahan, haftalardır formsuz. Rekabet içerisinde formsuz oyuncu dinlenmeyecekse o takım içerisinde rekabeti sağlamak mümkün değildir.

Yani Ersun Hoca’nın takımına hala sahip olmadığını, kontrolü ele geçiremediğini, Trabzonspor ile hala yapboz gibi oynadığını görüyoruz. Bence Trabzonspor’un önümüzdeki sürece baktığınız zaman Trabzonspor’un ligde bıraktığı Bursaspor üzerimizde. Kayserispor üzerimizde. Kadrosunun yüzde 33’ü Trabzonlu olan Akhisar Belediyespor üzerimizde. Yani bu kadar milyonların harcandığı bir takımın yarışın altında kalması şunu görüyoruz. Önümüzde 5 maçlık bir süreç vardı. Başakşehir, Alanya, Beşiktaş, Galatasaray ve Yeni Malatya. Bizim rakibimiz kim? Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray.

Biz bu müsabakalardan birisiyle oynadık ve 1 puan aldık. 3 puanlık maçtı. Trabzonspor iki gol bulup öne geçiyor ve bunu koruyamıyorsa savunmasında ciddi sıkıntı var demektir. O yüzden Trabzonspor tarihi bir fırsatı geriş çevirdi. Bu galibiyetle birlikte hem maddi hem manevi olarak gözdağı verebilirdi hem üzerine koyup yukarıda kalırdı. Şimdi ise baktığınız zaman bir erozyona uğramış gözüküyor, umarım gelecek hafta telafi eder.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler