Onazi’den Trabzon’da çocuklarla duygulandıran paylaşım
Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi, sakatlık sürecinde yaptığı sosyal medya paylaşımıyla taraftarların yüzünü güldürdü. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Trabzon’da oturduğu sokakta top oynayan çocuklarla çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
Aşil sakatlığı sezonu kapattı
Onazi, Süper Lig’de sezonun 17. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında yaşadığı aşil tendonu sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış ve sezonu erken kapatmıştı. Tedavi ve rehabilitasyon sürecini Trabzon’da sürdüren Nijeryalı futbolcu, bu süreçte sosyal hayatından da kopmadığını gösterdi.
Çocuklarla olan bağı dikkat çekti
Sağlıklı olduğu dönemlerde sık sık sokakta futbol oynayan çocukların maçlarına eşlik ettiği bilinen Onazi, bu anlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli futbolcu, paylaştığı fotoğrafa, “Onlara tekrar katılmak için sabırsızlanıyorum” notunu düştü.
Bu paylaşım, kısa sürede bordo-mavili taraftarlar arasında büyük ilgi gördü. Onazi’nin sahalara dönüş isteğini ve motivasyonunu yansıtan mesajı, taraftarlar tarafından olumlu karşılandı.
Moral verdi, umutları artırdı
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Onazi’nin hem fiziksel hem de mental olarak güçlü bir dönüş hedeflediği ifade edildi. Paylaşımın, futbolcunun iyileşme sürecinde önemli bir aşamaya geldiğinin işareti olarak yorumlandığı kaydedildi.