Onazi yalanı!

Sosyal medyada Onazi yalanı

Onazi yalanı!
Haber61 Spor Servisi

Sosyal medya yalanı bir anda krize dönüşürken gerçek ortaya çıktı.

Trabzonspor'un sezon başında Lazio'dan transfer ettiği Ogenyi Onazi hakkında sosyal medyada Trabzonspor'da alacaklarını alamadığı bu nedenle mutsuz olduğu iddiası ortaya atıldı.

Onazi'nin sosyal medyada yazdığı "Bir profesyonel çalıştırmanın pahalı olduğunu düşünüyorsanız, bir amatör işe alana kadar bekleyin" tarzındaki paylaşımından esinlenerek harekete geçen bazı taraftarlar ve ilgi çekmek isteyen bazı kişiler Onazi'nin Trabzonspor'dan 3 aydır ödeme alamadığını öne sürerek bir anda suni bir kriz yarattı.

Ancak gerçek kısa süre içerisinde ortaya çıktı. Trabzonspor yönetiminden edinilen bilgilere göre herhangi bir alacağı bulunmayan Onazi'nin eski kulübü Lazio'dan hala alacaklarını temin edemediği öğrenildi. İtalyan kulübünde 2 aylık alacağı kaldığı öğrenilen Nijeryalı oyuncu daha önce de yaptığı açıklamalarda Lazio ile görüşmelerin hala sürdüğünü ve sonuçlanması için çaba sarfettiklerini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler