Onazi sosyal medyada yarışma başlattı

Trabzonsporlu oyuncu Ogenyi Onazi sosyal medya hesabından bir yarışma başlattı.

Onazi sosyal medyada yarışma başlattı

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi, sosyal medyadan bir yarışma başlattı.

Futbol topunu 61 kez yere düşürmeden sektirip videosunu #OnaziChallenge etiketi ile paylaşan bir takipçisine bisiklet hediye edecek. 

Ogenyi Onazi sosyla medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi, "Herkese merhaba, bugün genç takipçilerim için güzel bir yarışmamız olacak. Karne tatilinin sonu yaklaşırken 1 şanslı ve de yetenekli arkadaşımıza fotoğraflarını gördüğünüz şarjlı bisikleti hediye edeceğim. 
Eğer 10-15 yaş arasındaysanız, ya da 10-15 yaş arasında bir yakınınız varsa yarışmaya katılabilirsiniz. Yarışma oldukça basit, topu iki ayağını da kullanarak, düşürmeden ya da ara vermeden 61 kez sektirdiği videoyu yarına kadar #OnaziChallenge hastagiyle paylaşan takipçiler arasından en güzel sektiren 1 şanslı kişi hediyeyi kazanacak. Unutmayın, videodaki kişi 10-15 yaş arasında olmak zorunda. *En güzel top sektireni ben belirleyeceğim :)
**Yarışmada 1 Şubat saat 13:00’e kadar paylaşılan videolar geçerlidir
***Yarışma sadece Türkiye sınırları içindeki takipçiler için geçerlidir
****Kilitli hesaplardaki içerik görüntülenemediğinden profilinizin kilitli olmadığına dikkat edin
*****Kazanan takipçiden kimlik ibrazı isteyeceğim, 10-15 yaş arasında olmaması durumunda hediye bir sonraki takipçinin olur. 
Hepinize ol şans.".

Onazi sosyal medyada yarışma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor