Onazi neden hala sahalara dönmedi?

Trabzonspor’un yıldız ismi Onazi’nin hala daha sahalara dönememesi soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

Onazi neden hala sahalara dönmedi?

Haber61 - Spor Servisi

Geçtiğimiz sezonun il yarısının son maçı olan Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak sezonu kapatan ve bu sezon henüz kadroda yer almayan Onazi’nin durumu merak konusu oldu.

Daha önce Haber61’e özel açıklamalar yapan Trabzonspor eski sağlık kurulu başkanı Osman Aynacı "Bu futbolcuları ben ameliyat etmediğim için bir şey söyleyemiyorum ama Onazi önce İstanbul’da ameliyat oldu.Basit bir aşil tendom sorunu.Ama başına ciddi komplikasyonlar ge Enfeksiyon gelişmesi nedeniyle 3 kez ameliyat oldu ve sakatlığı uzun sürdü. Bana söylediler, gidip kulüpte baktım sonrasında alıp hastaneye götürdüm. Gerekli tetkikleri ve tedaviyi uyguladık sonrasında da sahaya döndü. Şuan bir problemi yok ama şüphelerim var onunla ilgili çünkü aynı yerden 3 kez sakatlık yaşadı çok tedirgin olacaktır."ifadelerini kullanmıştı.

Onazi’nin ne zaman sahalara döneceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor