Onazi lider olmak istiyor

Onazi'nin menajeri futbolcusunun Trabzonspor'a gelmeyi kendisinin çok istediğini söyledi

Onazi lider olmak istiyor
Kasımpaşa maçında iki gol atarak tarihe geçen Onazi’nin menajeri Stephen Makinwa, “Trabzonspor’a gitmeyi kendisi istedi. Takımda oynamak ve lider olmak istiyor. Bunu ilk karşılaşmada gösterdi” dedi.

Bordo-mavililerin yeni transferlerinden Ogenyi Onazi, takımın en önemli silahı olacağını Kasımpaşa maçında gösterdi. İki golle Trabzonspor'u sırtlayan Onazi, aynı zamanda 5 sezon aradan sonra lig başlangıcında iki gol atmayı başaran futbolcu oldu. 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile Lazio'dan alınan Nijeryalı, 2010-2011 sezonunun ilk haftasında 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında 2 gol atan Teofilo'dan sonra, sezona 2 golle başlamayı başaran isim oldu.

Nijeryalı oyuncunun menajeri Stephen Makinwa, yaptığı açıklamada, "Oyuncum Trabzonspor'a gitmeyi kendisi istedi. O mutlu değil, çok mutlu. O oynamak ve lider olmak istiyor. Türkiye'de bunu yapabilir. Bunu da ilk maçta gösterdi" ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor