Onazi Adanaspor'a mı önerildi?

Adanaspor Başkanı Haber61'e açıklamalarda bulundu

Onazi Adanaspor'a mı önerildi?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Ogenyi Onazi hakkında bugün ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. Sosyal medyada da kısa sürede yayılan iddiaya göre bordo mavililerin 3.5 Milyon Euro'ya Lazio'dan transfer ettiği yıldız ismin bu sezon Süper Lig'e yükselen Adanaspor'a 750 bin Euro'ya önerildiği ancak Başkan Bayram Akgül'ün bu rakamı fazla bulduğu öne sürüldü.

İddianın üzerine açıklama yapma gereği duyan Adanaspor Başkanı Akgül, Haber61'e konuşarak bu iddianın yalan olduğunu söyledi. Akgül "Ben böyle bir şey söylemedim. Bu tip bir açıklamam olmadı. Bize öyle bir teklif gelmedi" ifadelerini kullandı.

DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Bordo mavililerin bu sezonki önemli transferlerinden olan Onazi, Lazio ile yapılan kıran kıran pazarlıkların ardından bonservisi 5 Milyon Euro'dan 3.5 Milyon Euro'ya indirerek kadroya katılmıştı. Bu transferin gerçekleşmesinde ve fiyatın düşmesinde en büyük etkenin de Onazi'nin Trabzonspor'a gelmeyi çok istemesi ve İtalya'dan ayrılmak istemesi olmuştu. Öte yandan futbol piyasasının nabzını tutan transfermarkt'e göre Nijeryalı yıldızın değeri de 5 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler