Ona göre maçı kırılma anı dirsekler!

Trabzonspor yazarı Haluk Ayyıldız Trabzonspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Ona göre maçı kırılma anı dirsekler!
Süper Lig'de ilk yarının son maçında Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olmasının ardından spor yorumcuları da maçı değerlendirdi. Habertürk yazarı Haluk Ayyıldız yaptığı değerlendirmede maçın kırılma anı olarak Yusuf'un kırmızı kartı değil öncelikle Mehmet Topal'ın Mehmet Ekici'ye attığı dirsekte kırmızı kartın çıkmaması olarak gösterdi.

Hakem Ali Palabıyık'ı eleştiren Ayyıldız'ın yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde;

Hakem Ali Palabıyık; F.Bahçeli Mehmet Topal’ın, Mehmet Ekici’nin yüzüne dirsek atmasını sarı kartla cezalandırdı, halbuki bu pozisyon net kırmızıydı. Aynı oyuncunun yüzüne bu kez de Alper Potuk dirseğiyle vurdu, kart bile göstermedi. Yusuf Erdoğan’ın kale çizgisi önünde topu eliyle kesmesine gelince, net kırmızı kart ve penaltıydı, doğru. Tamam da hani adaletin Ali Palabıyık Hoca...

Aslında Trabzonspor maça müthiş başlamıştı. Hatta, Mustafa Akbaş’ın harika şutu da direkte patlamıştı. Ersun Yanal’ın taktiği de tıkır tıkır işliyordu. Ama Ali Palabıyık Hoca, Fenerbahçe’nin 10 kişi kalmasını engellediğinden işler bir anda Trabzonspor’un aleyhine döndü ve sonrasında Fenerbahçe, Fernandao ile Moussa Sow’un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Tebrikler Palabıyık’a! 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor