Ömer Şişmanoğlu “Trabzonspor’a gol atmadığım maçı hatırlamıyorum”

Süper Lig’in 29. Haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırladı.

Ömer Şişmanoğlu “Trabzonspor’a gol atmadığım maçı hatırlamıyorum”

Trabzonspor Süper Lig’in 29. Haftasında sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor’u mağlup etti. Karşılaşmanın golleri Trabzonspor adına Nwakaeme ile Rodallega’dan gelirken Yeni Malatyaspor’un golü de Ömer Şişmanoğlu’ndan geldi.

Ömer Şişmanoğlu attığı bu golle kariyerinde Trabzonspor’a 11 maçta 8 gole ulaştı. Karşılaşma sonrası açıkalamlarda bulunan Şişmanoğlu “Trabzonspor’a gol atmadığım maçı hatırlamıyorum. Ama gol atmaktan ziyade maçı kazanmayı isterdim. Oyun olarak hak ettiğimiz düşünüyorum 11'e 11 oynasaydı 1 puan alabilirdik. 10 kişiden sonra çok yorulmuştuk. Öne geçtiğimiz maçları kaybetmeyi sevmiyoruz. Bu maçı unutup kupa maçında tur atlamak istiyoruz. Trabzonspor’a başarılar diliyorum bizimde kupa hedefimiz var final oynamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler