Ömer Sağıroğlu: Geçmişte gelen ve devam edecek olan...

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Ömer Sağıroğlu: Geçmişte gelen ve devam edecek olan...

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Genel Sekteri Ömer Sağıroğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mali sıkıntıların günlük bir konu olmadığını belirten Sağıroğlu “Geçmişten gelen ve devam edecek bir sıkıntı bu “ ifadelerini kullandı. Her ay proje üretmeye çalıştıklarını belirten Sağıroğlu , Akaryakıt istasyonunu nakite çevirmeye çalıştıklarını belirtti.

Ömer Sağıroğlu “Mali sıkıntımız günlük bir konu değil. Geçmişten gelen ve devam edecek bir sıkıntı. Ödemeleri bölüm bölüm yapmaya çalışıyoruz. Her ay yeni bir proje yapmaya çalışıyoruz. Elimizde bir yakıt istasyonu projesi var onu paraya çevirmeye çalışıyoruz. O ciddi bir şekilde elimizi 1 ay rahatlatır.” İfadelerini kullandı.

Sağıroğlu, Konyaspor maçı zor bir maç ama almamız gereken bir maç ifadelerini kullanan Sağıroğlu “Taraftarımızı da Fenerbahçe maçı gibi tribünlere bekliyoruz. Bu işler birlik ve beraberlikle çözülecek bir iş. İnsanların güven duyması lazım. Şartlar ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olması lazım camianın. Takım içinde bunu sağladık, camia olarak da sağlamamız lazım. Devre arasında da takımımızla alakalı stratejimiz olacak. Hocadan alınacak rapor doğrultusunda gerekli hamleler yapılacak.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler