Ömer Sağıroğlu: Borç yaratan yönetimleri engelleyeceğiz

Yeni yönetici Ömer Sağıroğlu Haber61'e konuştu

Ömer Sağıroğlu: Borç yaratan yönetimleri engelleyeceğiz
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da yeni Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yönetiminde yer alan Ömer Sağıroğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Çiçeği burnunda yönetici Ömer Sağıroğlu, yeni süreçte Trabzonspor'un menfaati için çalışacaklarını söyledi. 

Uzun vadede Trabzonspor'da kalıcı başarılar yaşanması için çalışacaklarını aktaran Ömer Sağıroğlu, yeni yönetimin yapacağı öncelikli çalışmaları şöyle anlattı: "Geldiğimizde proje üretmeden bu sorunlar çözülmez. Trabzonspor'un yükünü azaltmak için ciddi yaptırım ve projelerimiz olacak.  Bunların her birini söylemek şu an çok doğru olmaz. Ancak şunu söyleyebilirim, sadece oyuncuların geçmişteki kariyerlerini almak gibi bir hareketemiz olmayacak. Trabzonspor ekonomik yükünü artıracak oyuncular yerine kendi oyuncularımızı ön plana çıkaracağız. 

BORÇ YARATAN YÖNETİMLERİ ENGELLEYECEĞİZ

Trabzonspor'un anayasası olan tüzüğümüzde gereken tadilatı yapacağız. Trabzonspor'a zarar verilmesin diye projemiz var. Bundan sonra Trabzonspor'un borcunu artıracak yönetimler gelmesin diye çalışacağız. 8 aylık süreçte bunu yapacağız. Başka kulüpler için kötü olabilir ancak transfer yasağı olması belki de bizim açımızdan avantaj. Kendi oyuncuların satışını istememek değil sıkıntılı oyuncuları elimizden çıkartmak için fırsat olabilir altyapıdan oyuncularımıza ağırlık vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor