Ömer Sağıroğlu: "3 puanla döneriz"

Trabzonspor Genel sekreteri Ömer Sağıoğlu'ndan önemli açıklamalar.

Ömer Sağıroğlu: "3 puanla döneriz"

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Çay TV'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Sağıroğlu şunları söyledi;

Takımımızın morali oldukça iyi. Üst üste alınan galibiyetler moralleri oldukça artırdı.  Takımımız Başakşehir maçı hariç tüm maçlarda da iyi oynuyordu zaten. Sıkıntılarımız oldu, onları da artıya döndürdük. Çocuklar da çok iyi niyetli olarak terini akıtıyorlar. Hatta geçen hafta 3 tane oyuncumuz sakat olduğu halde oynamak istediklerini söylediler. Bu takım olmak adına sevindirici bir olay. Bu hafta da Beşiktaş maçı hazırlıkları çok keyifli geçti ve sakatlarımız da iyileşti çok şükür. Aynı oyun tempomuzu Beşiktaş’a karşı oynadığımız zaman İstanbul’dan da 3 puanla döneriz diye düşünüyorum.

YUSUF ABDULKADİR UĞURCAN

Onlar bizim projelerimiz. Bu oyuncu kardeşlerimiz geçmişte de vardı bugün de var devam edecek olan da var. Bizim kendi oyuncularımızı kadromuza katıp, onlarla beraber galibiyet alıp, onlarla beraber mücadelemize devam etmek ve ekonomimizi de onlarla beraber düzeltmek amacındayız. Bu oyuncular zaten vardı fakat yönetim bakımından bu oyunculara fazla önem verilmediğinden dolayı bu arkadaşlarımız kendilerini gösteremeden kaybolup gidiyorlardı. Bunlara hafif bir dokunuş yaptığınız zaman neler olduğunu görüyorsunuz. Şuanda takımda 4 Trabzonlu oyuncu var. 3 tane daha katarsak ve sahada 7 tane Trabzonspor alt yapısından oyuncu izlersek daha güzel günler göreceğiz diye tahmin ediyorum.

BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ

Biletlerin hemen tükenmesinde kulübün bir dahli yok. Bu taraftar kaynaklı bir olay. Çok ciddi anlamda bir talep geldi ve bir anda kapandı. Bu durum da Trabzon dışındaki seyircimizin de ne kadar katkı sağlayacak olduğunu gösteriyor. Bu sonuçtan da mutluyuz.

BURAK VE ONUR AFFEDİLECEK Mİ?

Bence affedilemez. Öyle bir şey yok. Sonuçta bir şey yaptık ve bunun sonunu getirmemiz lazım.

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ HASTA VE SAKAT OYUNCU VAR MI?

Şuanda sadece Abdulkadir antrenmanın son 15 dakikasında ayağında ağrı hisseti ve tedbir amaçlı çıktı. Geçen haftadan daha sağlıklı bir şekilde Beşiktaş maçına çıkacağımızı umut ediyorum.

TARAFTARLARA MESAJ

Oynadığımız müsabakalarda kulübümüze ceza geliyor. Trabzonspor’un taraftarı tribünde beyefendi, kendinden emin ve takımını destekleyen bir görüntü içerisinde olmalı. Taşkın hareketlerden tabi ki kaçınmalıyız. Trabzonspor oynadığı futbol ile beraber kendini alkışlatacak ama bunu tribünden aldığı güçle yapacak. Sonuçta taraftarımıza şunu söylüyorum, lütfen 12. Oyuncu gibi tribünde yerini alıp tezahüratlarını yapmaları onun haricinde taşkın hareket yapmamak son derece doğru olur.

ONUR VE BURAK İÇİN TEKLİF GELDİ Mİ?

Şu ana kadar kulüplerle herhangi bir temasımız yok ama bahsettiğimiz iki oyuncu Türkiye’nin iki starı. Her kulüp tabi ki takımında görmek ister. Ancak bizim mevcut kadromuzla bir doku uyuşmazlığı oldu. Bu arkadaşları kötü futbolcu diye kadro dışı bırakmadık. Genç oyuncu ile yıllanmış oyuncuyu aynı kategoriye koyduğun zaman uymuyor, sıkıntılar oluyor. Bizim yaptığımız hadise sadece bu doku uyuşmazlığını ortadan kaldırmak. Tabi ki bu oyunculara dışardan teklifler gelecek. Galatasaray, Beşiktaş, Fener ve hatta yurtdışından da teklifler gelecek. Çünkü iki tane starı bu oyuncular. Bu oyunculara teklif gelmesi gayet doğaldır ama şu ana kadar kulübe resmi teklif gelmedi.

ONUR VE BURAK’IN TRABZONSPOR’U TFF’YE ŞİKAYET ETMESİ

Beklenen bir olaydı. Sonuçta bu kulübün oyuncuları ve belirli hakkedişleri var. Kadro dışı kalmış oyuncunun da kulübü şikayet etmesi normal. Biz gerekli ödemeyi zamanı geldiğinde yapacağız ve bu oyuncular ile anlaşmaya çalışacağız.  Ama bizi şikayet ettiler diye kızacak mıyız? Hiç darılacak kızılacak bir şey yok ortada.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler