Ombudsman toplantısında Trabzonspor sorusu: Yanına kar kalmasın

Ombudsman Trabzonlularla buluşuyor toplantısında Trabzonspor sorusu.

Ombudsman toplantısında Trabzonspor sorusu: Yanına kar kalmasın

Haber61 / Spor Servisi

 

Ombusdman Trabzonlular ile buluşuyor toplantısı kapsamında yapılan toplantıda sorulan Trabzonspor sorusu dikkat çekti.



Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor’da büyük bir borcun olduğunu belirterek dernekler yazasında yapılacak olan düzenleme ile borçların yöneticilerin yanına kar kalmaması noktasında şikayetini iletti.

Gürdoğan konuşmasında “Dernek yöneticileri borçlandırırken dikkat etmesi ve buna göre hareket etmesi lazım. Biz şampiyonluğu şuan için düşünemiyoruz ama Trabzonspor’un 1 Milyar TL’ye yakın bir borcu var. Trabzon’un durumuna baktığımızda bu borç ödenemez. Gelen Başkan’ın yanına kar kalıyor. Bu borç büyüdükçe büyüyor. Dernek kanunundaki bu açıklığın giderilmesi için sizlerden yardım bekliyoruz. Gelen herkes Trabzonspor’dan bahsediyor. Trabzonspor’umuz dernek kanunundaki açıktan dolayı yöneticilerin yanına kar kalıyor. Yapanın yanına kar kalmaması açılan mahkemelerin sonuçlanması konusunda sizlerden yardım talep ediyoruz” dedi.

Gürdoğan’ın şikayeti sonrasında Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, “Bu konu Türkiye’nin konusu. Bu konu Trabzonspor’un konusu değil. Yasamız gereği bakamadığımız birkaç alan var. Bunlarda mahkemeye intikal eden konular. Yazılı olarak müracaat edilirse komisyonlar kurup çözüm arayabiliriz. TFF için şikayetler var. Belge istiyoruz. Federasyon 59. madde gereği yargıya gidemezler diyor. Bu konuda yazılı bir müracaat gelirse gereğini yaparız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler