Olcay Şahan'a ne oldu?

Trabzonspor'un ikici yarıda adeta sırtlayan Olcay'ın performansı düştü Trabzon adeta 3 puana hasret kaldı

Olcay Şahan'a ne oldu?

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da devre arasında  Beşiktaş'tan transfer edilen  Olcay Şahan, bu sezon kariyerinde en çok gol pası verdiği döneme ulaştı.


2013-14 ve 2014-15 sezonlarında  Beşiktaş formasıyla 7'şer asist yaparak bir sezonda kariyerindeki en yüksek rakamı bulan  Olcay Şahan, bu sezon ise geride kalan 32 haftada 12 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor’a ligin ilk yarısının ardından transfer olan Olcay Şahan bordo mavili takımda 16 maçta forma giydi. Olcay Trabzonspor formasıyla 13.01.2017'de oynanan Bursaspor maçı ile başlayan serüveninde hiç yedek kalmadı. Tecrübeli futbolcu, yaptığı asistlerin 2'sini Beşiktaş, 10'unu ise Trabzonspor forması altında gerçekleştirdi.

9 HAFTA SONRA KOLTUĞU KAPTIRDI

Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçtır kazanamayan Trabzonspor, üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından bir basamak gerileyerek 6. sıraya indi. Ligin 23. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenmesinin ardından en yakın rakibi Antalyaspor'un da Galatasaray'a 3-2 mağlup olmasıyla 23. haftada oturduğu 5'incilik koltuğundan Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalmasının ardından 9 hafta sonra inmiş oldu. Bordo-mavililer, 50 puan ile 6. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 52 puan ile 5. sırada bulunuyor.

Olcay ligde oynanan son beş maçta yalnızca 2 asist yaparken eski formunu da arattı. Olcay ligde oynanan son 5 maçta Antalyaspor maçında bir asist yaptı. Tecrübeli futbolcu Gençlerbirliği maçını boş geçerken, Kayseri maçında 1 asist yaptı. Olcay ligde oynanan son iki maçta Adana ise ne asist yapabildi ne de gol atabildi.

OLCAY'IN TRABZON’DA 1 GOLÜ BULUNUYOR

Olcay Beşiktaşta ligin ilk yarısında 2 gol kaydederken ,Trabzonspor formasıyla 1 gole imza koyarak bu sezon ligdeki  gol sayısını üçe çıkarttı. Trabzonspor’a geldiğinden beri adeta yıldızlaşan Olcay Şahan son haftalar da eski formunu aratır oldu. Olcay’ın vasat oynadığı maçlarda iseTrabzonspor sadece bir galibiyet alabildi. Trabzonspor'un ikinci yarıdaki maçlarında adeta yıldızlaşan ve Trabzonspor'u sırtlayan Olcay'ın son 5 maçtaki performansının düşmesi Trabzon'u da zor duruma soktu.
 
TRABZONSPORUN SON 5 HAFTADAKİ MAÇLARI

Antalyaspor- TRABZONSPOR     0:3 (Bir asist)
TRABZONSPOR: Gençlerbirliği    0:0
TRABZONSPOR- Kayserispor   : 2-3 (Bir asist)
Adanaspor- TRABZONSPOR :    1-1
TRABZONSPOR- Başakşehir :     0-0
 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler