Olcay Şahan: Trabzon'un göz bebeği yetenekli genç kardeşlerim..

Olcay Şahan sosyal medyadan mesaj yayınladı

Olcay Şahan: Trabzon'un göz bebeği yetenekli genç kardeşlerim..

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Olcay Şahan instagram hesabından mesaj yayınlayarak taraftarlara teşekkür etti. Sezonun sona ermesinin ardından düşüncelerini aktaran Olcay, gelecek yıl daha başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Olcay Şahan mesajında şu ifadelere yer verdi;

İnişlerle, çıkışlarla dolu bir sezon oldu bizim için. Çeşitli zorluklar çeksek de takım olarak bir şeyi çok iyi biliyorduk. Sezon boyunca sahada skor ne olursa olsun, arkamızda her zaman siz vardınız. Bitmek bilmeyen, dağları aşan sevginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Biliyorum ki takımdaki her arkadaşım da benimle aynı fikirde. Sizi gururlandırmak için hepimizin elinden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalıştığına emin olun.  Trabzon'un göz bebeği yetenekli genç kardeşlerimin azmine, bizlerin deneyimine, bu şehrin enerjisine inanın! Önümüzdeki sezon sizlerin dillere destan desteği sayesinde hak ettiğimiz başarılara koşacağımıza olan inancım tam. Yeni sezonda görüşmek üzere, Allah'a emanet olun!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler