Olcay Şahan kulübeye indi!

Trabzonspor'un kadro dışı kalan oyuncusu Olcay Şahan orada görüntülendi.

Olcay Şahan kulübeye indi!

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Olcay Şahan, BAL karşılaşmasında Araklı 1961 kulübesinde taktik verirken görüntülendi. Bir dönem oynadığı futbolla Süper Lig'e damga vurarak gözde oyuncular arasına ismini yazdıran Olcay Şahan, dün farklı bir yönüyle karşımıza çıktı. Deneyimli futbolcu iki Trabzon ekibi Haçkaspor ile Araklı 1961 arasında oynanan derbide bir sürprize imza atarak futbolu ne kadar çok özlediğini gözler önüne serdi.

Derbiyi önce kenardan takip eden Olacay Şahan daha sonra bir anda kendini Araklı 1961 yedek kulübesine attı. Lacivert Siyahlı takımın teknik ekibiyle sürekli istişare yapıp taktikler veren deneyimli futbolcuyu izleyenler "Olcay Şahan Antrenörlüğe mi soyundu?" demekten kendilerini alamadılar. Olcay Şahan'ın verdiği taktikler işe yaramazken Hakçaspor, Araklı 1961 'i 3-1 mağlup etti.

(Sonnokta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor