Olcay Şahan: “içimizde hayallerimiz var”

Olcay Şahan’dan maç sonu önemli açıklamalar.

Olcay Şahan: “içimizde hayallerimiz var”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Olcay Şahan 2-0 galip geldikleri Galatasaray maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.


Hayalleri olduğunu belirten Olcay Şahan “Maça çok iyi hazırlandık. İlk dakika itibari ile Trabzonspor vardı sahada. Taraftarımız bugün inanılmazdı. 8 hafta önce 5-6-7 bin taraftarın önünde oynuyorduk. Stadımız ful. Taraftarımız bizi inanılmaz destekliyor. Sezonun ikinci yarısında ligin lideri biziz. Çok iyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. İnşallah böyle devam ederiz. Hedefimiz var. Tabi ki benimde hayal ettiklerim var bu sezonla ilgili. Onu basına yansıtmak istemiyorum. Sonuçta içimizdeki hayalimiz o. Maçtan maça bakacağız. Ama sezonun ikinci yarısının yarısına geldik. 8 maç oynadık. İkinci yarıda ilk 8 maç gibi olursa hedefimize ulaşmış oluruz.  Şimdi milli takım arası var. Ülkemiz için orada savaşacağız. Rize maçımız var. Ligdeki serimizi devam ettirmek istiyoruz. Sonra Beşiktaş maçına bakarız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor