Olcay o harekete açıklık getirdi

Olcay o hareketiyle ilgili açıklama yaptı

Olcay o harekete açıklık getirdi
 Trabzonspor'un ileri uçtaki tecrübeli oyuncularından Olcay Şahan, Beşiktaş'la yapılan maçta attığı golün ardından eski takımının taraftarlarına elini kaldırarak sevinmemesi tartışma yaratmıştı.

Çekişmeli bir maç olduğunu söyleyen Olcay şöyle konuştu;

Golden sonda elimi kaldırarak yapmak istediğimi şey 'özür dilemek anlamına' gelmiyor. Ben sadece saygısızlık yapmak istemedim. Beşiktaş'ın ekmeğini yedim. Yıllarca formasını giydim. Beşiktaş kulübü bana çok şey kazandırdı. O nedenle duyduğum saygıyı ifade etmek istedim. Trabzonspor'un futbolcusu olduğum için de takımım adına elimden geleni yaptım. Beşiktaş taraftarının bana olan sevgisini göstermesi de beni ayrıca mutlu etti. Maça gelince, kazanabileceğimiz pozisyonları bulduk ama yenilmemek önemliydi. Ben bundan sonra iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Daha iyi olacağız

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor