Olcay: "Hoca altyapıyı da bizi de gördü"

Olcay maç sonu açıklamalarda bulundu.

Olcay: "Hoca altyapıyı da bizi de gördü"

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor'da Olcay Şahan maç sonu açıklamalarda bulundu.


Olcay maçı takip eden gazetecilerin çalışan gazeteciler gününü kutlayarak sözlerine başladı ve maçla ilgili olarak, “Öncelikle sizin gününüz kutlu olsun. Çalışan gazeteciler günüymüş bugün sizi tebrik ediyorum. İyi bir hazırlık maçı oldu. İki Trabzonspor karşılıklı oynadı. Dün yoğun bir maçımız vardı. Çoğu oyuncular orada da oynadı. Bütün oyuncular orada da oynadı o yüzden daha yorgunduk. Güzel bir maç oldu hocamız iki takımı da görebildi. Altyapıyı da görebildi bize de görebildi.  Birkaç günümüz daha kaldı burada, kampımız güzel geçiyor. Allah’a şükür sakatlık yok. İnşallah buradan dönüp Konya maçı ile ikinci yarıya güzel başlayabiliriz.” dedi.

Kendi performansı ile ilgili konuşan Olcay, “Benim performansımı zaten sizler her gün değerlendiriyorsunuzdur.  Kendimi değerlendirmeme gerek yok. Kendimle ilgili şunu söyleyebilirim. Yarın bir sene oluyor. Tam bir sene öncesinde Trabzon’a geldim. Gelişim çok güzeldi. İnşallah aynı geçen sene geldiğimdeki gibi devam edebilirim” şeklinde konuştu.

Abdülkadir Yusuf ve Abdurrahim gibi genç oyunculara verdiği destek sorulan Olcay, “Abdülkadir olsun Yusuf olsun, Rahim olsun üçü de benim kardeşlerim. Hiç yanımdan ayrılmıyorar sağolsunlar. Performanslarına bakarak tabi ki onlarda üstüne koyması lazım. Çünkü şuanda oynadıkları performans biliyorsunuz bizim Türk camiasında klasiktir üstüne koymazsan hemen çok kötü olursun. Hele genç olduğun zaman hemen havaya girdin mesajları gelir. Performansları çok iyi. İyi gidiyorlar. İnşallah böyle devam ederler. Böyle devam ettikleri sürece inanıyorum ki Avrupa’da isimlerini sık sık duyacağız. Potansiyel olarak başarabilecek futbolcular. Her gün daha çok çalışmaları lazım. Genç olduğun zaman Türkiye’de işin daha da zor. Bir maç kötü oldun mu özellikle basın onu boyuyorlar havaya girdin oluyor. Bu nedenle ben Burak abi, Onur sağolsun elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.  Gazetelerde bu haberler çıkmaması için elimizden geleni yapıyoruz ki onlar daha iyi performans gösterebilsin diye. İnşallah her zaman kardeşlerimizi destekleriz. Çünkü bir onları desteklediğimiz sürece onların da daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Ben sadece gördüklerimi hissettiklerimi söylüyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor