Olay transfer iddiası! "Trabzonspor ile Galatasaray arasında takas..."

Süper Lig'de sezon sona ermek üzereyken transfer iddialarının ardı arkası da kesilmiyor. Son iddia Trabzonspor ile Galatasaray için ortaya atıldı.

Olay transfer iddiası! "Trabzonspor ile Galatasaray arasında takas..."

Süper Lig'in sona ermesine 1 hafta kala takımlar yeni sezonun hesaplarını yapmaya başladı. Yeni sezon için daha güçlü kadro kurma planı olan Trabzonspor ile Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kaleci arayışına giren Galatasaray'ın, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'ı istemeye hazırlandığı iddia edilirken; Trabzonspor'un ise Galatasaray'dan Mostafa Mohamed ve Olimpiu Morutan ile ilgilendiği, iki ekibin takas konusunda masaya oturabileceği öne sürüldü.

UĞURCAN: "KULÜBÜM NE DERSE O"

Trabzonspor'da takım kaptanı konumunda olan ve kulübün sembol isimlerinden biri olan Uğurcan Çakır'ın, Türkiye'de bordo mavili ekip dışında bir başka takımda forma giyme ihtimalinin düşük olduğu ifade ediliyor.

Uğurcan Çakır daha önce yaptığı açıklamada, "Kulübüm ne derse o olur. Git denilirse giderim, kal denilirse kalırım" demiş ve Trabzonspor'a bağlılığını ortaya koymuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor