Okay'dan milli takım yorumu!

A Milli Takım formasını ilk kez giyen Trabzonsporlu Okay Yokuşlu, Fatih Terim’in ’Tüm oyuncular hazır olsun, bir gece herkes çağrılabilir’ sözünün kendilerini kamçıladığını söyledi. Ay-yıldızlı formayı ilk kez Yunanistan ile yapılan hazırlık maçında giyen

Okay'dan milli takım yorumu!

A Milli Takım formasını ilk kez giyen Trabzonsporlu Okay Yokuşlu, Fatih Terim’in ’Tüm oyuncular hazır olsun, bir gece herkes çağrılabilir’ sözünün kendilerini kamçıladığını söyledi.

Ay-yıldızlı formayı ilk kez Yunanistan ile yapılan hazırlık maçında giyen genç futbolcu Okay Yokuşlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yunanistan karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Yokuşlu, "Bir senedir yenilmeyen bir milli takımız. Ben de iki kamp boyunca bu takımın parçasıyım. Bugün de ilk defa sahada olmak nasip oldu inşallah devamı gelir. Ben de ülkem adına güzel şeyler yaparım. İyi bir milli takımız ve güzel bir ortamımız var. Önümüzdeki hazırlık maçlarında seviyeyi daha da üstte çekip turnuvaya hazır hale gelmek istiyoruz" diye konuştu.

"FATİH HOCA ZAMANI GELİNCE ADALETLİ SEÇİM YAPACAKTIR"

Basın mensuplarının Fatih Terim’in ’Tüm oyuncular hazır olsun bir gece herkes çağrılabilir’ sözlerinin hatırlatılması üzerine genç futbolcu, "Bu bizi kamçılıyor. Takımlarımızda daha iyi bir performans göstermek zorundayız. Tüm oyuncu grubu bu turnuvaya katılmak ister. Fatih hoca zamanı gelince adaletli seçim yapacaktır" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor