Okay'a yeni formül

Trabzonspor'dan Okay'a yeni formül.

Okay'a yeni formül

Trabzonspor yönetimi, kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen ve sözleşmesinde "7.5 milyon dolara serbest kalır" maddesi olan Okay Yokuşlu'ya yeni sözleşme önerecek.

Yönetimin, Okay'ın 1 milyon 250 bin Euro'luk yıllık ücretine 250 ila 500 bin Euro arasında zam yapacağı ve sözleşmesindeki serbest kalma değerini yükseltmeye çalışacağı ifade edildi.

Okay'ın menajeri Batur Altıparmak ise milli oyuncuyla ilgilenen 5 kulübün olduğunu söyledi. Altıparmak, "Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya'dan teklifler var. Biz 15 yaşından beri ailesiyle birlikte plan yapıyoruz. Geçen sene sözleşmesini uzatırken sadece yurt dışında geçerli olmak şartıyla o maddeyi koydurduk. Bu Trabzonspor için çok faydalı bir anlaşmaydı" dedi.

Altıparmak, Trabzonspor'un yeni bir sözleşme teklif etmesi halinde son kararı verecek ismin Okay olduğunu da belirtti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler