Okay; Zor olacağını biliyorduk

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu. Okay şöyle konuştu; "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu maça çıkarken zor bir maç olacağını biliyorduk. Bugün önemli olan 3 puanı almaktı. Stresi yüksek olan bir maçtı. Golü

Okay; Zor olacağını biliyorduk

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Okay şöyle konuştu;

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu maça çıkarken zor bir maç olacağını biliyorduk. Bugün önemli olan 3 puanı almaktı. Stresi yüksek olan bir maçtı. Golü bulmakta zorlandık. Çok net olmasada baskın olan taraf bizdik. Taraftarımızın desteğiyle galip geldik. Onlara teşekkür ediyorum.

Euro 2016'nın hayalini kuruyorum ama öncelikle Trabzonspor'un durumunu yükseğe çıkarmamız gerekiyor. Benim de performansımı çıkarmam gerekiyor. Önümüzde iki maçımız bunların evimizde olması bir avantaj. Bu maçları kazanmayı hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor