Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor'a veda mektubu

Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu, Trabzonspor camiasına mektup yazarak veda etti.

Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor'a veda mektubu

Trabzonspor'dan La Liga ekibi Celta Vigo'ya transferi gerçekleşen genç oyuncu Okay Yokuşlu, sosyal medya hesabından veda mektubu yayınladı. Duygu dolu mektubuyla Yokuşlu Trabzonspor camiası, takım arkadaşları ve sporseverlere veda etti.  

Okay Yokuşlu veda mektubunda şu ifadelere yer verdi:

''Büyük Trabzonspor taraftarı ve camiası, takım arkadaşlarım, değerli hocalarım, tüm spor severler ve basın mensupları; Gelmiş olduğumuz bu noktada, geride çok güzel anıları, arkadaşlıkları, tecrübeleri ve en önemlisi Trabzon halkının sevgisini kalbimde taşıyarak, çok uzun yıllardır kendime koyduğum hedefler kalbimde taşıyarak, çok uzun yıllardır kendime koyduğum hedefler doğrultusunda size veda etmek durumundayım… Trabzon’da geçirmiş olduğum bu güzel üç sezon için bütün başkanlarımıza, yöneticilerimize, birlikte çalıştığım değerli hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personelimize çok teşekkür ederim. Sizler hep aklımda ve kalbimde olacaksınız. Böylesine güzel ilişkiler kurduğum güzel insanlarla dostluklarımızın baki kalacağından eminim. Bu paragrafı da benim için hayatımda her zaman çok başka bir yeri olacak olan büyük Trabzonspor tarafında ayırmak istiyorum. Trabzon’a ilk geldiğim günden beri samimiyetleriyle ve sevgileriyle beni her zaman bir Trabzonlu gibi benimseyip kucaklayan ve destekleyen Trabzon halkına minnettarım. Sizler nerede olursam olayım benim kalbimin en özel yerinde olacaksınız. Ulaştığım her başarıda, yaşadığım her hüznümde gelen her topta benimle birlikte o heyecanı yaşayacak olan insanların olduğunu bilmek benim için hem gurur hem de mutluluk kaynağıdır. Sizler Trabzonspor’u gönülden seven, başarıda ve başaısızlıkta koşulsuz destekleyen, yeri geldiğinde kendi önceliklerini unutup takıma destek olmak için kendini ortaya koyan muhteşem taraftarlarsınız. Geçtiğimiz bu üç sezonda bu denli bir sevgiye layık görülmüş olmaktan dolayı kendimi çok şanslı ve özel hissediyorum. Benim için Trabzonspor camiası, halkı ve büyük Trabzonspor taraftarı her zaman çok özel bir yerde olacaktır. Hepinize en içten ve en samimi sevgililerimi gönderiyorum…

Saygılarımla Okay Yokuşlu''


Okay Yokuşlu'dan Trabzonspor'a veda mektubu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor