Okay Yokuşlu: Huzur buldum

Kayserispor’dan transfer edilen ve hem kamp döneminde hem de şu ana kadar oynadığı maçlarda sergilediği performansla sezonun en büyük kazançlarından biri olarak kabul edilen Okay Yokuşlu, samimi açıklamalar yaptı.  Genç yıldız şu ifadeleri kullandı: “Tra

Okay Yokuşlu: Huzur buldum

Kayserispor’dan transfer edilen ve hem kamp döneminde hem de şu ana kadar oynadığı maçlarda sergilediği performansla sezonun en büyük kazançlarından biri olarak kabul edilen Okay Yokuşlu, samimi açıklamalar yaptı. 

Genç yıldız şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor’a geldiğim ilk günden itibaren bana büyük bir ilgi var. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Bu ilgiye karşılık veremezsem diye çok endişeleniyordum. Ancak elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Taraftarlarımızın da bana duyduğu güven sebebiyle rahatlıyorum, huzur buluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor