Okay: "Trabzonspor'u layık olduğu noktaya getireceğiz"

Okay Yokuşlu Beşiktaş maçı ile ilgili mesaj yayınladı.

Okay: "Trabzonspor'u layık olduğu noktaya getireceğiz"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un Beşiktaş'a 4-3 mağlup olduğu karşılaşmada bir gol kaydeden genç oyuncu Okay Yokuşlu, mücadele ile ilgili sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.


Okay mesajında "Öncelikle dün Medical Park Arena'yı dolduran ve tüm maç durmadan bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Dün akşam sahaya koyduğumuz mücadelenin, oyunun ardından 3 puanı size hediye etmeyi çok istedik ama maalesef olmadı. Biz yeni gelişen, büyüyen bir ekibiz. Bu tarz tempo, heyecan ve zorluk seviyesi yüksek maçların bizi daha iyi duruma getireceğine; sizin de büyük desteklerinizle Trabzonspor'u layık olduğu noktalara götüreceğimize inanıyorum. Hocamıza, yöneticilerimize ve bizlere olan güvenini her an hissetiren büyük taraftarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Güzel günler bizi bekliyor!" ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler