Okay Kayseri maçında oynayacak mı?

21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında Hollanda ile dün akşam karşılaşan milli takımda sakatlanarak oyundan çıkan Okay'ın durumunun Kayserispor maçı öncesi kritik olduğu bildirildi. Trabzon'a dönen ve kulüp doktoru tarafından da kontro

Okay Kayseri maçında oynayacak mı?

21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında Hollanda ile dün akşam karşılaşan milli takımda sakatlanarak oyundan çıkan Okay'ın durumunun Kayserispor maçı öncesi kritik olduğu bildirildi.

Trabzon'a dönen ve kulüp doktoru tarafından da kontrolden geçirilen Okay Yokuşlu’nun sağ baldırında şişlik olduğu ve ağrı hissettiği, iki gün süreyle antrenmanlara çıkmayacağı belirtildi. Genç oyuncunun maça yetiştirilmeye çalışacağı ancak durumunun cuma günü yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor