Okay için transfer kararı verildi!

Okay'dan güzel haber geldi. Genç oyuncu bu hafta formasına kavuşacak. Ayrıca yönetim ve teknik heyet transferi konusunda oldukça net

Okay için transfer kararı verildi!
Avrupa için kritik önem taşıyan Kayserispor maçında rakibine 3-2 yenilen Trabzonspor’da Okay Yokuşlu’nun eksikliği net bir şekilde hissedilirken, genç futbolcudan güzel haber geldi.

29. haftadaki Gençlerbirliği karşılaşmasında kasığından sakatlanan ve ağrıları geçmeyen Okay yoğun tedavinin ardından iyileşti. Antrenmanlara çıkmaya başlayan ve bugünden itibaren tam randımanlı olarak idmanlarda yer alması beklenen 23 yaşındaki futbolcu, Adanaspor deplasmanında sahadaki yerini alacak. Teknik direktör Ersun Yanal, Aytaç Kara’nın yerine formayı yeniden Okay’a verecek. Aytaç, son oynanan Kayserispor mücadelesinde ciddi hatalar yaparken, tribünler tarafından yuhalanmıştı.

Başkan kararı verdi 

Öte yandan Avrupa’dan pek çok kulübün yakından takip ettiği Okay konusunda yönetimin kararı belli. Teknik direktör Ersun Yanal ile görüşen Başkan Muharrem Usta, astronomik bir rakam önerilmediği takdirde kesinlikle genç orta saha oyuncusunu satmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor